Néhány Szóban Rólunk!

 
A Trófea Éttermet és Szállást 2017-ben nyitottuk meg, azzal a szándékkal, hogy a helyi és környékbeli vendégek mellett, a faluba látogató családokat is vendégül láthassuk. Szerettünk volna egy igazi vidéki hangulatú kisvendéglőt és panziót egy helyen a falu központjában, mindenhez közel és mégis nyugalomban!

Szálka tökéletes célpont volt, hiszen amellett, hogy az autópályától néhány kilométerre, Budapesttől pedig körülbelül másfél órára helyezkedik el, gyönyörű, békés környezetében minden megvan ami az aktív kikapcsolódáshoz kellhet. 

A Trófea közvetlen szomszédságban élelmiszer és dohánybolt is található, emellett néhány perc sétával elérhető a festői Szálkai-tó és a strand.
Az épület a 2000-es évek elején épült, azonban az elmúlt 15 évben folyamatosan fejlesztéseken esett át. 
Ma már színvonalas vendégszobákkal, étteremmel, különteremmel, hangulatos, tágas terasszal várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket!

Vendégeink mondták

Péter

A szemközti Horog Éttermesek mívelik a konyhát, szóval a minőség kifogástalan, a felszolgálás rendkívül udvarias, és végre egy hely ahol természetes kedvesség várja az éhes/szomjas szájakat:) Ráadásul kutyabarát, egy tál vízzel kedveskednek a négylábú vendégeknek.

Mária

Baráti társasággal (12 fő) voltunk a Fogadóban, és csak jó tapasztalatunk volt. Tiszta szobák, az étterem is , Ilcsi a vendégfogadó tényleg vendég látó volt, mert minden kérésünket igyekezett megoldani, a vacsoráztatás is gördülékenyen ment. A reggelit is előbb készítette, hogy elérjük a kisvonatot. A környezet nagyon szépen karbantartva. Merem ajánlani mindenkinek aki pihenésre vágyik!

Orsolya

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Segítőkészek, családias-kedves-barátságos kiszolgálás! Finom (és elég)ételekkel. A panzióval szemben van egy Horog nevű étterem...nem szabad azt sem kihagyni!

Nyitva Tartás
Étterem:
Hétfő - Péntek: 11:00 - 21:00
Szombat - Vasárnap: 09:00 - 21:00

Kiszállítás: 
Hétfő - Péntek: 11:00 - 21:00 (rendelés leadás 20:00-ig)
Szombat - Vasárnap: 09:00 - 21:00 (rendelés leadás 20:00-ig)

Napi menü:
Hétfő - Péntek: 11.00 - 14.00
Kapcsolat
Étterem:
+36 30 423 3286

Szállás:
+36 30 315 3567

buzas.dora@trofea-szalka.hu

7121 Szálka, Táncsics u. 56.

KÖvessen Minket